GEBOORTEKISTEN.COM

Het adres voor een uniek persoonlijk geboortecadeau en mooie herinnering aan de babytijd

Bestelinfo

De afmetingen (l*b*h) en de prijzen van de geboortekisten, trouwkisten en overige artikelen die je kan bestellen zijn:

Kisten

 

 

- 30x40x13,5 cm: Euro 67,50 (kist met een losse deksel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- 30x40x15,0 cm: Euro 69,50 (kist met deksel met schanieren)

- 30x40x23,0 cm: Euro 85,50 (kist met deksel met schanieren

 

Haarlok- en tandendoosjes

Geheel in de stijl van het geboortekaartjes is het nu ook mogelijk om kleine doosjes te laten beschilderen in combinatie met een geboortekist. Leuk om hierin de eerste tandjes en haarlokje in te bewaren. Hierbij heb je keuze uit:

 

Rond spanen doosje

- afm. 6cm doorsnee en 4,5 hoog

- Euro 9,00


Kinderstoeltje

De afmetingen van het kinderstoeltje zijn: 28 cm breed, 29 cm diep en 55 cm hoog. De zitafmetingen zijn: 28 cm breed, 26 cm diep en 29 cm hoog. Compleet: Beschilderen + inpakken Euro 75,00. Voor meer info kun je mailen.

 
 

Overige bestelinfo

Standaard geboortekist betekent dat:
-    de kist volledig (binnen en buiten) geschilderd wordt in de kleur van het kaartje.
-    aan de binnenkant vd deksel tekst of geboortegedicht evt met afbeelding wanneer die aan de binnenkant van het kaartje komt.
- Boven op de deksel de naam en afbeelding komt van de voorkant van het kaartje.
-    de zijkanten de geboortegegevens voor zover die vermeld staan op het kaartje of apart worden doorgegeven bevatten .

Wanneer er behoefte aan is, is het ook mogelijk een persoonlijke tekst in de kist te laten schilderen.

Als je interesse hebt in een kist kun je mij mailen.


Vermeld in je mail :
-    welk formaat je wilt.
-    je adresgegevens.
-    evt toevoegingen naast het kaartje of veranderingen (iets wat je liever niet vermeld of geschilderd ziet wat wel op het kaartje staat)
-    en alle vragen die je eventueel hebt.
En voeg wanneer mogelijk een scan toe van het kaartje zodat ik van tevoren kan kijken of beschilderen van het kaartje mogelijk is.

Wanneer het in mijn mening niet mogelijk is om het kaartje op een kist te schilderen geef ik dat van tevoren aan. Ik lever graag een kwalitatief goed product af en meldt dit dus altijd eerlijk. Eventueel is er misschien een mogelijkheid om het kaartje in een wat andere versie te schilderen maar dat bespreek ik altijd.

Wanneer het kaartje zodanig bewerkelijk is, en daaronder versta ik veel ruitjes, verschillende kleine foto's, stof of lint wat gefotografeerd is etc dan is beschilderen wel mogelijk maar vraag ik op de standaard prijs een kleine meerprijs die dan wordt besproken. Dit geldt dus alleen voor erg bewerkelijke kaartjes!

Produkt: Alle produkten zijn vervaardigd van hout, onbehandeld en dus een natuurlijk produkt, kleine afwijkingen worden dan ook niet in behandeling genomen als klacht om deze reden.

Betaling: Ik vraag betaling vooraf. Dit betekent dat de opdracht pas definitief is zodra ik de betaling en het kaartje heb ontvangen. Per mail stuur ik een bevestiging en pas dan kun je uitgaan van de genoemde levertijd. Na de bestelling via de mail zet ik de opdracht voorlopig vast voor een periode van 2 dagen. Als de betaling en het kaartje dan nog niet ontvangen zijn dan is het mogelijk dat de levertijd later wordt doordat er een andere bestelling tussendoor is gekomen.

Verzending: Zodra de bestelling klaar is stuur ik een mail waarin ik aangeef wanneer ik deze zal versturen. De kisten worden verzonden via de PostNL, en zijn dus volgbaar via de track and trace. Geboortekisten is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging nadat de kisten zijn aangeboden bij PostNL. De kosten van verzending binnen Nederland bedragen tot 10 kg Euro 7,65. Verzending binnen Europa is geen probleem, de verzendkosten bedragen in dat geval:
- voor kisten van 30/20 Euro 13,00;
- voor de overige kisten Euro 19,75.
Verzending buiten Europa op aanvraag.