GEBOORTEKISTEN.COM

voor al je persoonlijke kraamcadeaus

Verras de ouders met een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Als er een baby geboren wordt, is dat een bijzondere gebeurtenis waar je graag bij stil wilt staan. Een gepersonaliseerde geboortekist is dan het perfecte cadeau voor de nieuwe ouders! Hieronder lees je waarom een gepersonaliseerde geboortekist een geweldig cadeau is voor deze bijzondere gelegenheid.

 Klik hier voor meer voorbeelden van Geboortekisten.

Het is persoonlijk

 

Met een gepersonaliseerde geboortekist geef je een cadeau dat helemaal op maat is gemaakt voor de pasgeboren baby. Ouders hebben de naam van hun kindje en het geboortekaartje met zorg uitgekozen. Hoe leuk is het dan om de geboortekist te beschilderen met de naam van de baby en alle andere geboorteggegevens in de stijl van het kaartje. Dit maakt het cadeau extra speciaal en persoonlijk.   Ook leuk te geven voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag van de baby.

Het is uniek

Een door mij met de handbeschilderde gepersonaliseerde geboortekist is een uniek cadeau dat niemand anders heeft. Door het ontwerp, de naam van de baby en de andere geboortegegevens te personaliseren, maak je het cadeau helemaal uniek en speciaal. Dit maakt het cadeau niet alleen bijzonder voor de ouders, maar ook voor de baby wanneer hij of zij ouders is. 

 

Het is een blijvende herinnering

Een gepersonaliseerde geboortekist is niet zomaar een cadeau. Het is een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby en de babytijd. Ouders kunnen dezen kist gebruiken om alle bijzondere herinneringen aan de eerste jaren van hun kindje in op te bergen, zoals:

- de zwangerschapsherinneringen:1e echo, foto's en dagboek van de zwangere moeder;

- het eerste rompertje;

- de eerste schoentjes;

- de eerste tandjes/een hoorlokje (tanden-/haarlokdoosje);

- de knuffel waar de baby altijd mee sliep.

Later als ze het ouderlijk huis verlaten kan het dan aan ze worden meegegeven als herinnering aan de hun eerste levensjaren.

Voorbeelden Geboortekisten